Enllaços

Celebra amb nosaltres el dia més important de les vostres vides. En Càterings Selectes ens encarreguem que els teus convidats no oblidin mai el vostre enllaç. Cuidem tots els detalls perquè tot surti perfecte i el vostre enllaç es converteixi en un esdeveniment màgic.

Comunions i batejos

Els petits de la casa són els autèntics protagonistes en aquest emotiu dia. El nostre equip s’encarregarà que en la vetllada no falti la bona gastronomia, el servei atent i el bon gust. Reserva el teu càtering per a la pròxima comunió o bateig en un lloc especial per a vosaltres.

Diades populars

Les trobades amb la teva família, amics i companys sempre són especials. Despreocupa’t i contacta amb nosaltres per a organitzar aquesta jornada festiva. En Càterings Selectes ens encarregarem que no falti detall ni en el servei, ni en la qualitat dels plats servits.

Sopars o dinars d'empresa

Les ocasions especials són per a gaudir-les. La nostra empresa compta amb una àmplia trajectòria i experiència a donar servei en aniversaris, celebracions d’empresa, homenatges i gales. Tots els esdeveniments que se t’ocorrin poden comptar amb el nostre servei d’àpats.

_______ Contacta

C/comerç, 39 (38.77km)

43500. Tortosa

(+34) 977 500 223

joanamerchan@cateringsselectes.com

vanetubau@cateringsselectes.com

_______ Social

_______ Legal

Avís de cookies

Avís legal

Política de privacitat