RESTAURANT

El nostre Restaurant

El restaurant està situat a la part nova del barri de Ferreries i molt a prop del nostre apreciat riu Ebre. Té una capacitat de 220 comensals. Hi ha dos serveis a diferenciar: el de restaurant, on estem oberts tots els dies (s’adjunten els horaris més a baix) i el saló de banquets.

El restaurant Lo Llaüt posa a la seva disposició unes espaioses i noves instal·lacions amb encant propi; un servei atent i professional; i uns atractius menús per a ajudar a que les seves reunions amb familiars, companys i amics resultin inoblidables.

El nostre saló és acollidor, íntim i elegant. Molt lluminós pels seus grans finestrals. La decoració de la sala està inspirada amb la vida del riu de la Tortosa antiga, i especialment amb els vaixells anomenats llaüts que van tenir un paper molt important amb el desenvolupament de la ciutat, ja què era la principal via de transport.

Celebra el teu

Esdeveniment

El nostre ampli saló és l’espai ideal per a acollir la celebració dels teus esdeveniments més especials. Celebracions corporatives, homenatges, enllaços, batejos o comunions. Confia en el nostre equip i deixa que nosaltres ens encarreguem que tot quedi a la perfecció.

Un espai lluminós acompanyat per una bona cuina és la combinació perfecta per a fer de les teves celebracions ocasions úniques i inoblidables. En Lo Llaüt comptem amb una gran capacitat per a acollir tots els comensals que necessiti el teu esdeveniment. Reuneix els teus i gaudeix de la seva companyia en un dia perfecte.

Amb el nostre staff res queda a l’atzar. Cada detall estarà dissenyat al teu gust i adaptat a les necessitats que ens defineixis. Crea un esdeveniment adaptat a tu amb uns plats únics. El nostre restaurant compta amb una cuina protagonitzada pels productes de qualitat i de proximitat.

La nostra carta

Descobreix els nostres plats elaborats amb productes frescos, de temporada i inspirats en l’autèntica cuina del Delta

Fes la teva reserva!

Intolerancies?

Intolerancies

6 + 5 =

_______ Contacta

C/ Comerç, 39 (38.77km)

43500. Tortosa

(+34) 977 500 223

info@lollaut.es

reserves@lollaut.es

_______ Contacta

C/ Sabino Arana 10-12

08028. Barcelona

(+34) 977 500 223

info@lollaut.es

reserves@lollaut.es

_______ Legal

Aviso de cookies

Aviso legal

Política de privacidad

_______ Social